Primul Complex Hibrid din Moldova

Complexul Toro Center, aflat în zona centrală a Chişinăului, pe str. Pantelimon Halippa nr. 6, este proiectat de biroul de arhitectură AB+Partners şi implementat de compania de construcţii Lagmar Impex.

Complexul reprezintă primul ansamblu hibrid multifuncţional din Moldova ce include segmentele Rezidențial, Comercial, Office și care își poate adapta funcționalitățile în timp.

ula

Materiale de finisare de cea mai înaltă calitate

Construcția complexului Toro Center reflectă arhitectura contemporană și integrează materiale de finisare de calitate superioară.

Designul interior modern ating cele mai înalte standarde de confort și siguranță, iar exteriorul clădirii integrează primul concept multimedia din Moldova pentru o fațadă.

ula

Teren de joacă dotat cu accesorii inovative

Cu grijă față de tânăra generație, am amenajat în cadrul Complexului Toro Center un teren de joacă modern. Dotat cu accesorii variate și inovative, acest loc de divertisment este proiectat în acord cu cele mai înalte standarde de siguranță și calitate.

ula

Proiectat pentru
Viitorul Tău

240

Apartamente exclusive

14

Etaje + parter

40

Buticuri comerciale

150

Locuri de parcare

Zone funcționale

Întreg complexul este divizat în două zone funcționale pentru a oferi și mai multă comoditate.

Arhitectura clădirilor cuprinde o zonă destinată obiectivelor socio-culturale și comerciale, iar alta blocurilor locative.

Proiectul are drept scop integrarea celor două unități, cea aglomerată și cea locativă, asigurând locuitorilor un spațiu funcțional și liniștit, în egală măsură.

ula

Zone comerciale

Spațiile comerciale urmează să asigure servicii nu doar pentru locatarii complexului, devenind punct de atracție inclusiv pentru locuitorii unei zone mai mari a orașului.

Astfel, Toro Center devine locația ce atrage prin oferirea unor spații precum restaurante, mall, birouri, SPA sau sală vde fitness – toate concentrate într-un singur loc.

ula