Toro Center – primul complex multifuncțional hibrid în Chișinău

octombrie 9, 2022

La 5 ani distanță de la lansarea conceptului, Complexul Toro Center e gata să găzduiască inovația, ideile ambițioase de business și să-și deschidă ușile pentru public.

Proiectat de biroul de arhitectură AB+Partners, Toro Center reprezintă primul ansamblu hibrid multifuncțional din Moldova și este compus din 10 clădiri, cu o suprafață totală de 55 de mii de m2.

Vast, sinergetic și cu dotări unice, Toro Center înseamnă:

  • Un loc în care zonele rezidențiale și cele comerciale coexistă, ceea ce creează confort și funcționalitate maximă.
  • Spațiu ofertant pentru comerț și oficii clasa A pentru afaceri din diferite domenii.
  • Un complex de edificii capabile să-și adapteze funcționalitățile, oferind posibilitate unei continue reinventări în timp.

Cei 9.300 m² de spațiu comercial dispun de o dotare logistică excelentă, spațiu de depozitare, o parcare cu două niveluri și ascensoare de aprovizionare de mare capacitate. Iar cei 4600 de m² ai zonei business găzduiesc oficii și birouri clasa A.

Toro Center aduce natura la etaj prin prima terasă parc din țară amplasată chiar pe acoperiș, dar și primul centru wellness integrat într-un complex hibrid.

Tot la înălțime, la etajul al treisprezecelea al edificiului, este amplasat restaurantul panoramic cu deschidere spre terasa de unde poate fi admirată o priveliște impresionantă a orașului.

Acum și în Chișinău te poți bucura de avantajele unei locații de business, shopping și agrement care ridică nivelul calității vieții și aspectul vizual al orașului la standarde internaționale.